Trading med nyheter

Trading med nyheter

Det er alltid viktig for handelsmenn å forbli oppmerksom på nye utviklinger i finansmarkedene, og en stor andel av markedsdeltakere bruker faktisk nyhetsoverskrifter som en måte å fastslå generell bias og som en strategi for å komme inn i nye stillinger. Nyhetsstrømmer har potensial til å drastisk påvirke eiendomspriser og skape nye CFD-handelsmuligheter, så det er viktig at CFD-forhandlere husker å overvåke alle kommende datautgivelser og nyhetshendelser, da følelser kan endres når som helst.

Bruke økonomiske data
Nyhetshandel vil ofte være basert på datautgivelser fra ulike land som har en tendens til å skape økt prisvolatilitet på kort sikt. Disse utgivelsene inkluderer typisk rentebeslutninger, inflasjonstall, jobbtilskudd, produksjonsproduksjon eller nasjonal handelsbalanse. Disse pressemeldingene er planlagt på forhånd, og rapportene blir gjort tilgjengelig for alle markedsdeltakere på samme tid. På grunn av dette kan nyhetsbrevene gjøre det mulig for alle CFD-forhandlere å dra nytte av prisvekst som er relativt forutsigbar, og hvor spesielle “innsideinformasjon” ikke er nødvendig for å forstå det bredere handelsmiljøet.

En av de mest markedsmessige utgivelsene kommer på slutten av hver måned, den amerikanske Nonfarm Payrolls. Disse dataene antas av de fleste analytikere å være en av de beste målgruppene for helsen til den amerikanske økonomien (ved å vise netto antall jobber opprettet hver måned). Historisk sett følger denne utgivelsen etterfulgt av drastiske prisveier (i alle aktivaklasser), så om tallet er positivt eller negativt, kan prisaktivitet etter utgivelsen skape potensialet for nye CFD-handelsoppføringer. Også siden markedene har en tendens til å lede markeder i andre regioner, kan nyhetsoverskrifter generert i løpet av sesjonen gi en veiledning for den senere prisretningen av eiendeler som handles på andre kontinenter.

En annen grunn til å se på nyhetshendelser er at disse hendelsene kan ha en positiv eller negativ innvirkning på CFD-stillinger som allerede er åpne. Det anses generelt uhensiktsmessig å åpne store posisjoner før store nyhetshendelser (for eksempel en sentralbankrenteavgjørelse eller en stor bedriftens inntjeningsutgivelse). Åpningsposisjoner før denne typen utgivelse er ekstremt risikabelt fordi suksess eller fiasko vil stole på utfallet av datarapporten (som kan være ekstremt vanskelig å prognose nøyaktig). Med dette i tankene kan vi se at det er nesten alltid en sikrere strategi å vente på at hendelsesrisikoen skal passere før vi forplikter oss til nye CFD-stillinger.

Nyhetsplanen
For det meste vil tidspunktet for markedsflytende nyhetsmeldinger være relativt forutsigbare: Inntektsrapporter er planlagt hvert kvartal, og utdelingsmeldinger er planlagt på forhånd. Men andre typer nyheter som påvirker CFD-stillinger (som forandringer i ledelse eller M & A-transaksjoner) kan overta mesteparten av markedet. Disse situasjonene kan ha en negativ innvirkning på åpne stillinger, selv om effekten kan minimeres av CFD-forhandlere som aktivt overvåker nyhetsfeed og tar beslutninger basert på dagens viktige hendelser.

Traders som velger å fokusere på denne informasjonen vil ha en stor fordel i forhold til de som ikke gjør det, da tapende stillinger kan lukkes med begrensede tap mens vellykkede handler kan stå åpne, slik at gevinster kan løpe videre. Uten aktiv nyhetsovervåking vil CFD-forhandlere mangle nøkkelinformasjonen som bestemmer prisaktivitet til enhver tid.

Mens InterTrader forsøker å sikre at informasjonen heri er nøyaktig på datoen informasjonen ble produsert, garanterer den ikke nøyaktigheten, aktualiteten, fullstendigheten, ytelsen eller egnetheten til et bestemt formål av noen av de opplysninger som er gitt her, og under ingen omstendigheter er det å bli ansett som et tilbud, oppfordring til å investere eller tolkes som å gi investeringsrådgivning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *